Wie zijn we en wat doen we

Fotografische vormgeving van concept tot geweldig beeld!.

Expotief is gevestigd in Deventer en gehuisvest in het ‘Kunstenlab’. Hier zijn ook vormgevers, webdesigners, filmmakers en tekstschrijvers ondergebracht wat tot een ideale samenwerking voor een totaalproduct kan leiden.

Fotografische beelden zeggen veel in drukwerk en websites. De informatie van beelden is vele malen sneller opgenomen dan de bijbehoren tekst. Het belang van de sfeer en stijl is dus erg groot en geeft al veel prijs van wat u duidelijk wilt maken of verkopen!

Expotief levert beelden voor effectieve communicatie voor reclamecampagnes, brochures,  boeken en websites. Dit kan uiteenlopen van productfotografie, studio- of locatiefotografie, reclame- of PR-fotografie, modeshoots en editorials.

Voor grootformaat-fotografie op zéér hoge resolutie voor bijvoorbeeld in grote beursstands, op vrachtwagendeks en voor gevel- en wandbekleding bent u bij ons ook juist.

Verder doen wij alle mogelijke beeldbewerkingen tot beeldmanipulaties in eigen huis. Hier zijn de mogelijkheden eindeloos en geen uitdaging te groot!

Samen met u maken we dan een plan en kunnen we het gehele traject verzorgen om het beste resultaat te bereiken.

Graag tot ziens!